Bel tegoed

Met bel tegoed wordt vaak prepaid beltegoed bedoeld. Voor abonnementen is er vaak een bel tegoed bedrag per maand afgesproken waarvoor je kunt bellen. Als je over je bel tegoed heen gaat dan zullen de kosten per minuut een stuk hoger zijn dan dat je voorheen belde. 

 

 

Prepaid bel tegoed echter is in combinatie met een simkaart een goede oplossing om je belgedrag in de gaten te kunnen houden. Het is vaak ook goedkoper dan een mobiel telefoon abonnement, waar je het dure “gratis” toestel via de abonnementskosten terugbetaalt.

 

Bel tegoed opwaarderen

Bel tegoed is eenvoudig op te waarderen in combinatie met een simkaart. Door middel van prepaid bel tegoed bel je voor het bedrag dat je opgewaardeerd hebt, het is zonder nieuwe opwaardering niet mogelijk om over je bel tegoed heen te gaan. Op deze manier kan je de kosten goed en nauwkeurig controleren zonder dat je aan het eind van de maand voor onaangename verassingen staat. Beltegoed opwaarderen is binnen een paar handeling voltooid.

 

Voordelen

Bel tegoed is eenvoudig op te waarderen online via www.prepaidzuil.nl. Zonder transactiekosten en zonder registratie (alleen naam en emailadres) kan je je beltegoed online kopen. Binnen een minuut kan je je bel tegoed hebben opgewaardeerd. Het voordeel van online je beltegoed kopen is dat het vaak sneller is, je mee kan doen aan maandelijkse acties en je kunt altijd je opwaardeercode terugvinden. Ook als je je telefoon meeneemt naar het buitenland kan je op deze manier eenvoudig en snel je bel tegoed opwaarderen. Let er wel op of je provider het bellen in het buitenland ondersteunt, meer informatie kan je op de site vinden.