Bellen vanuit buitenland

Vaak is het duur om met je prepaid simkaart of je telefoonabonnement in het buitenland te bellen. Een mogelijkheid om goedkoop te bellen vanuit het buitenland is om een simkaart in het buitenland te kopen en deze te gebruiken. Het is alleen vaak onduidelijk welke simkaart hier het beste voor geschikt is, verder is dit alleen mogelijk als je telefoon simlockvrij is. Om te controleren of je huidige telefoon daadwerkelijk simlockvrij is kan je het beste contact opnemen met je provider. Een andere manier is een simkaart van een andere provider in je telefoon te stoppen en als deze het doet dan is de kans groot dat je telefoon daadwerkelijk simlockvrij is.

 

 

Bellen vanuit buitenland

Wil je bellen vanuit het buitenland en heb je geen zin of tijd om uit te zoeken welke lokale simkaart het beste bij je wensen past dan kan je ook een simkaart kopen die geldig is in verschillende landen zoals Toggle mobile. Je belt tegen het lokale tarief binnen het land waar je je begeeft, mits het land opgenomen is in het netwerk van Toggle mobile. Een aantal die binnen dit netwerk vallen zijn: Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Australië, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en Duitsland. Binnen deze landen bel je voor slechts €0,16 per minuut, sms’en kost €0,12 per sms en data verkeer €0,15 per MB. Binnen het Toggle netwerk kan je ook gratis gebeld worden, er zitten geen extra kosten aan de inkomende gesprekken. Voor de volledige lijst van de landen die onder het Toggle mobile netwerk vallen kan je het beste de Toggle website raadplegen. Je kunt ook een mail sturen naar vragen@prepaidzuil.nl dan zullen wij je vraag beantwoorden.

 

Verkrijgbaar in Nederland

Er zijn ook belkaarten die in Nederland te verkrijgen zijn en die geschikt zijn om te bellen vanuit het buitenland. Een voorbeeld hiervan is de Budgetphone belkaart, deze kaart is in een telefooncel te gebruiken en ook vanaf een vaste lijn. De tarieven en de verschillende inbelnummers per land kun je vinden op onze site via: https://www.prepaidzuil.nl/download.

Heb je geen antwoord op je vraag of wil je persoonlijk advies welke kaart het beste bij jou past om te bellen vanuit buitenland dan staan wij altijd voor je klaar om je hierbij te helpen.

Direct je belkaart of beltegoed bestellen kan via onze webshop op prepaidzuil.nl. Je betaalt bij ons geen transactiekosten en geen verzendkosten.