Beltegoed kopen

In Nederland zijn er verschillende providers die prepaid beltegoed verkopen. Wij van Prepaidzuil.nl willen in deze markt altijd up to date te blijven en u zo het meest ruime assortiment aan te kunnen bieden. Beltegoed kopen is erg eenvoudig, helemaal nu het vanuit de luie stoel mogelijk is. Maar welke provider past het best bij wanneer u besluit beltegoed te gaan kopen? 

 

Wij krijgen vaak de vraag:


” Wat is beter prepaid beltegoed kopen of een telefoonabonnement afsluiten? “

Voor beide valt wat te zeggen. Over het algemeen kan een telefoonabonnement goedkoper zijn, mits u niet over uw belbundel belt dan worden de kosten per minuut meestal hoger dan dat u met prepaid beltegoed belt.
Het voordeel als u prepaid beltegoed heeft is dat u makkelijk kan bijhouden voor hoeveel geld u gebeld heeft. Als uw beltegoed op is, is het daadwerkelijk op en zal u hetzelfde tarief blijven betalen per minuut bij een volgende opwaardering.

Wanneer mensen beltegoed kopen, gebruiken zij veelal prepaid beltegoed om voordelig naar bijvoorbeeld het buitenland te kunnen bellen. Een aantal voordelig aanbieders van internationaal beltegoed zijn: Lyca Mobile, Lebara Mobile en Telesur. Met deze providers kunt u goedkoop naar vrienden, familie en zakenrelatie’s bellen die in het buitenland verkeren.

 

Eenvoudig beltegoed kopen

Om het u makkelijk te maken uw beltegoed te kopen hebben wij de meeste aanbieders hiervan op onze site staan. Zo hoeft u niet langdurig te zoeken naar uw beltegoed en kunt u zonder de deur uit te gaan uw beltegoed kopen. Uw opwaardeercode en bijbehorende opwaardeer beschrijving worden per mail aan u verstuurd.

 

Beltegoed kopen van o.a de volgende profiders:

Telfort                    Lyca
T-mobile               Lebara
KPN                       Ortel
Vodafone              GT Mobile
HI                            Toggle Mobile