Beltegoed opwaarderen

Prepaid beltegoed is het tegoed om te kunnen bellen, prepaid beltegoed word doorgaans gewoon beltegoed genoemd. Beltegoed is alleen te gebruiken in combinatie met een simkaart. Hebt u bijvoorbeeld een T-Mobile simkaart, dan waardeert u deze ook op met een T-Mobile beltegoed kaart etc.

 

 

Beltegoed is altijd vooruitbetaald, waardeert u bijvoorbeeld €10 Vodafone beltegoed op dan kunt u voor diezelfde €10 bellen en/of sms’en.

 

U kunt eenvoudig en snel uw beltegoed opwaarderen, wat u daarvoor nodig heeft is een code en het desbetreffende telefoontoestel. Vrijwel alle providers hebben hetzelfde nummer om het tegoed op te kunnen waarderen namelijk 1244, met uitzondering van o.a. Vodafone, Telesur en 88 Mobile.De meest bekende beltegoedbon is het kaartje met de kras laag, krast u de laag open dan verschijnt uw opwaardeercode. Sinds kort kunt u bij ons ook GT-mobile opwaarderen.

 

Digitaal uw beltegoed opwaarderen

 

Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal, zo ook de beltegoedkaarten. Deze worden steeds vaker als e-voucher verkocht. Bijvoorbeeld bij tankstations, belhuizen, supermarkten en natuurlijk ook online. Tussen de e-vouchers en beltegoedkaarten zit geen verschil, de acties van providers zijn op allebei van pas. Krijgt u bij een opwaardering een verdubbeling van het beltegoed geldt dat voor beide producten. U kunt tegenwoordig altijd en overal uw beltegoed opwaarderen, is het na 17:00 uur dan kunt u het altijd nog online kopen. U krijgt uw e-voucher per e-mail opgestuurd, met bijbehorende opwaardeercode en gebruiksaanwijzing. Deze mail krijgt u nog binnen een minuut opgestuurd nadat uw betaling gelukt is. Wij verkopen beltegoeden van alle providers. Ook kunt u het merk lebara opwaarderen online.

 

Wilt u direct online uw beltegoed opwaarderen, of bent u op zoek naar een andere provider. Dan kunt u ons assortiment vinden via www.prepaidzuil.nl, ook voor Internationale belkaarten, simkaarten en telefoon toebehoren.