Budgetphone

Budgetphone is sinds 1996 werkzaam in de telefonie branche, zij leveren onder andere de Budgetphone belkaart. De Budgetphone belkaart is eenvoudig te gebruiken in het binnen- en buitenland. Je belt naar het inbelnummer vanuit het buitenland en je kan goedkoop bellen naar Nederland zonder dat je in het buitenland een simkaart hoeft aan te schaffen.

 

 

Hoe werkt het?

Hoe werkt de Budgetphone belkaart? Wanner je hebt ingebeld hoor je “Welkom bij Budgetphone” hierna toets je je serienummer en pincode in hierna hoor je je huidige tegoed en als laatste toets je het Nederlandse nummer in bijvoorbeeld: 0612345678. Het inbellen kan vanaf een vaste lijn in het buitenland en vanaf een telefooncel in het buitenland.

 

Tarieven

De tarieven om goedkoop naar Nederland te bellen met Budgetphone kan je raadplegen via onze website.  Hier vind je alle tarieven en de bijbehorende inbelnummers in de verschillende landen.Het is ook mogelijk om met de Budgetphone belkaart te bellen binnen Nederland. Er zijn 3 verschillende inbelnummers: 0800-8185 (telefooncel), 0800-8185 (thuis) en via 020-8000100.

 

Als je vanuit een telefooncel belt zal er een hoger starttarief gerekend worden van €0,50 naar een vast en mobiel nummer, wanneer je belt vanaf je huistelefoon of inbelt via 020-8000100 betaal je geen starttarief. Dit is een voorbeeld voor wanneer je belt binnen Nederland. De tarieven tussen de 3 inbelnummers verschillen, als we er vanuit gaan dat je belt binnen Nederland naar een vast nummer zijn de kosten vanuit een telefooncel €0,55, vanaf je huistelefoon €0,14 en inbellen via 020-8000100 kost €0,05. Deze bedragen zijn per halve minuut. Het is ook mogelijk met je Budgetphone te bellen vanuit de gevangenis, de Budgetphone belkaart is 12 maanden geldig na het 1e gebruik.

 

Budgetphone belkaart kopen?

Direct je Budgetphone belkaart kopen kan eenvoudig zonder langdurige registratie (alleen naam en emailadres) via onze webshop. de Budgetphone belkaart is beschikbaar in de volgende varianten:

 

 

Wij rekenen geen transactiekosten over je aankoop, €10 Budgetphone kopen is ook €10,00 betalen dit geldt ook voor de overige Budgetphone belkaarten.