Cobra kaart

De Cobra kaart van Lycatel is de meest bekende belkaart in omloop. Lycatel is één van de grootste aanbieders van Internationale belkaarten. Onder andere Lycastar, Eurocity, Africatel en Asiatel zijn producten van Lycatel.

 

 

 

 

Goedkoop bellen naar buitenland

De Cobra kaart is voornamelijk bekend geworden doordat er met deze kaart goedkoop naar het buitenland kan worden gebeld zonder dat je je eigen abonnement of prepaid simkaart daarvoor hoeft te gebruiken. Deze Cobra kaart is geschikt voor verschillende bestemmingen en word vooral gebruikt om goedkoop te kunnen bellen naar: India, Dominicaanse Republiek, Irak en Indonesië.

De Cobra is ook een veelgebruikte kaart in de gevangenis. De kosten met deze kaart zijn vaak lager dan de overige kaarten die gebruikt kunnen worden.

 

Gebruik Cobrakaart

Het gebruik is eenvoudig je belt naar het inbelnummer vanaf een telefooncel, huistelefoon of vanaf je mobiel. Vervolgens kies je pinnummer (vermeld op de belkaart), bestemmingsnummer en als laatste het telefoonnummer dat je wilt gaan bellen. De kaart is beschikbaar in de volgende kaarten:

 

De tarieven van de belkaart naar de verschillende bestemmingen worden op onze site onder “downloads” vermeld.

Direct je Cobra kaart kopen kan eenvoudig op prepaidzuil.nl  je betaalt geen transactie kosten en je ontvangt de belkaart direct per mail met de uitgebreide bijbehorende gebruiksaanwijzing. Het is ook mogelijk je Cobra kaart te kopen zonder registratie je dient alleen je naam en emailadres te vermelden.

Wil je de tarieven nalezen of je huidige belkaart vergelijken met de tarieven van de Cobra kaart dan kan dat via onze site. De tarieven van de verschillende belkaarten worden op onze site weergegeven.