Delight mobile

Delight Mobile is onderdeel van Vectone Mobile. Met Delight Mobile gaan zij de strijd aan om de goedkoopste te zijn om naar het buitenland te bellen.

 

 

Soorten beltegoed

Delight Mobile beltegoed kaarten is er in de volgende soorten:

 

Bellen naar het buitenland

Delight Mobile heeft aantrekkelijke tarieven om naar het buitenland te bellen, ook is het mogelijk om gebruik te maken van de data diensten (10MB per dag) van Delight Mobile. Je dient dan wel minimaal €0,50 beltegoed te hebben. Stuur een blanco SMS naar 3311. Je krijgt gelijk een SMS terug.  Toets vervolgens de pincode 1234 in. Daarna kun je de instructies volgen. Als er gevraagd word om de nieuwe instelwaarden in te stellen kies dan “JA” of “OK”.

 

Mobiel internet

Maak je gebruik van een Iphone of Android toestel dan dien je jouw Mobiel Internet handmatig te activeren. Je hoeft alleen van jouw netwerk/mobiel internet configuration setting jouw Access Point Name naar “mobile.barablu.com”.APN:mobile.barablu.com. Als je hier niet uit komt of als je advies wilt kan je altijd gratis bellen naar de klantenservice van Delight Mobile via 1244 (als je gebruik maakt van een Delight Mobile simkaart).

 

Delight mobile roaming

Wil je je Delight Mobile simkaart meenemen naar het buitenland dan dien je de Delight Mobile Roaming-diensten te gebruiken dit gaat als volgt:

  • Schakel je mobiele telefoon aan.
  • Zoek het menu “Delight Diensten” en kies vervolgens “Selecteer Roaming Mode”. Houd er rekening mee dat de verschijning van dit menu kan afwijken van de handset (bijv. Het menu “Delight Diensten” kan je vinden in het menu “SIM Toolkit” voor de smart phones, maar sommige oudere Telefoons hebben: “Delight Diensten” in het hoofdmenu).
  • Als je eenmaal hebt gekozen voor “Roaming”, dan heb je nog twee opties: Automatisch of Handmatig. Wij raden je aan Handmatig te selecteren.
  • In “Selecteer Locatie” selecteer: “Buitenland” waarna je het menu kan verlaten. Je hebt nu de Delight Roaming-diensten geselecteerd. Het signaal zal verschijnen in 20-40 seconden. Zodra je het signaal ontvangt kan je gebruik maken van de roaming-diensten.

Als je de Delight service wil gebruiken wanneer je terug bent in Nederland (nadat je de roaming-diensten in het buitenland hebt gebruikt), herhaal dan de bovenstaande instructies en selecteer opnieuw “In Nederland” uit het menu “Selecteer Locatie”. Je krijgt een signaal in 20 – 40 seconden.

 

Gratis onderling bellen

Gratis onderling bellen met je Delight Mobile is ook mogelijk, je betaalt hiervoor geen starttarief. Als je €10 opwaardeert kan je voor een periode van 2 weken gratis naar andere Delight Mobile nummers bellen. Waardeer je €20 op dan kan je 4 weken gratis bellen naar andere nummers van Delight Mobile.

Direct je Delight Mobile beltegoed opwaarderen kan eenvoudig via onze webshop. Je betaalt dan geen transactiekosten.