Goedkoop bellen buitenland

Om goedkoop te bellen naar het buitenland vanuit Nederland zijn er verschillende mogelijkheden. Om goedkoop te bellen naar het buitenland kan je het beste gebruik maken van prepaid of Internationale belkaarten. Bel je regelmatig naar het buitenland dan is prepaid een goede oplossing, bel je eenmalig of bel je af en toe naar het buitenland dan kan je ook Internationale belkaarten gebruiken.

 

 

Het is ook mogelijk om met je vaste telefoon of met je telefoon abonnement naar het buitenland te bellen. Deze kosten zijn vaak vrij hoog in vergelijking met prepaid of Internationale belkaarten.

 

Verschillende vormen belkaarten

Internationale belkaarten zijn er in verschillende vormen. Zo zijn er onder andere speciale kaarten om goedkoop te bellen naar het buitenland voor Europa, Aziƫ, Afrika, Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Eurocity, Eurotel, Asiacard, Asiatel, Africatel, Just Africa en nog vele anderen.

 

Prepaid bellen

Bel je regelmatig naar het buitenland dan is prepaid de oplossing voor jou, je bestelt een simkaart en je kunt direct beginnen met bellen. Is het beltegoed op dan kan je deze weer opwaarderen. Een aantal voorbeelden van providers die zich hebben gespecialiseerd in Internationaal bellen zijn: Delight Mobile, Ortel Mobile, GT-Mobile, Lyca Mobile en Lebara Mobile. Zij richten zich op het goedkoop bellen naar het buitenland. Per land hebben zij verschillende tarieven.

Weet je al welke mogelijkheid het beste bij je past dan kan je je product eenvoudig bestellen in onze webshop. Internationale belkaarten en beltegoed ontvang je binnen 1 minuut per mail op je opgegeven emailadres.

Ben je er nog niet over uit welk product voor jou het beste is, dan kan je altijd vrijblijvend een mail sturen naar vragen@prepaidzuil.nl en wij zullen voor jou bekijken wat het beste product voor je is.