Gratis beltegoed

Gratis beltegoed is iets dat iedereen wel wilt hebben. Gratis beltegoed is niet ongebruikelijk in de huidige prepaid markt. Er zijn meerdere providers die gratis beltegoed weg geven bij een opwaardering. Lebara Mobile en Lyca Mobile bieden dit bijna standaard aan. Daarnaast zijn er meer providers die deze actie hebben zoals: GT Mobile, NLD Mobiel, Vectone en T-Mobile International.

 

 

Verdubbeling beltegoed

Lebara Mobile en Lyca Mobile geven bijna altijd een verdubbeling van het beltegoed, waardeer je €10 op dan ontvang je €20 waardeer je €20 op dan krijg je €40. Om de huidige acties van de providers te raadplegen kan je in onze webshop per provider zien wat de huidige acties zijn. Waarom zou je meer betalen als je bij een andere provider gratis beltegoed krijgt.

Wil je weten wat de huidige acties zijn van de providers kijk dan op onze site of je extra gratis beltegoed krijgt bij je opwaardering en hoeveel. Deze informatie kan je vinden bij de productomschrijving.

 

Acties

Wij van Prepaidzuil.nl hebben ook regelmatig acties om gratis beltegoed te winnen naar keuze. Wil je de huidige acties weten bekijk dan onze download pagina of ons “actieblok” op de site.

 

Onderling gratis bellen

Het is vaak ook mogelijk om onderling gratis te bellen. Je betaalt hiervoor normaal alleen het starttarief en je kunt dan voor een maximale tijdsduur van 30 minuten gratis bellen. Een aantal providers die het onderling gratis bellen aanbieden zijn: Delight Mobile, Lyca Mobile, Lebara Mobile, T-Mobile International en Vectone Mobile.

Voor meer informatie over de providers kan je ook op onze informatie site via info.prepaidzuil.nl per provider zien of het mogelijk is om onderling gratis te bellen. Wil je meer informatie over gratis beltegoed of over het gratis onderling bellen stuur ons dan een mail via vragen@prepaidzuil.nl.

 

Beltegoed opwaarderen

Direct je beltegoed opwaarderen kan in onze webshop,  je betaalt geen transactie kosten. De opwaardeercode en de bijbehorende beschrijving ontvang je direct per mail.