GT-mobile

GT-Mobile is een MVNO (Mobile Virtual Network Operater) MVNO’s zijn providers die geen licentie hebben en daarom gebruik maken van de netwerken van andere providers. In het geval van GT-Mobile maken zij in Nederland gebruik van het netwerk van Vodafone. GT-Mobile is voornamelijk gericht op gebruikers die goedkoop naar het buitenland willen bellen. GT-Mobile is onderdeel van Gnanam Telecom en het is een zusterprovider van Lyca Mobile. Direct uw GT-Mobile beltegoed opwaarderen? Druk op de button hier beneden
 

 

Gratis bellen met GT-Mobile

GT-Mobile gebruikers kunnen tot maximaal 30minuten in hetzelfde land gratis onderling bellen. Hiervoor wordt een starttarief van 29 cent gerekend, na de 30minuten betaald u het normale GT-Mobile tarief. Het GT-Mobile beltegoed is verkrijgbaar in €10 en €20. GT-Mobile heeft vaak interessante acties zoals: gratis beltegoed bij elke opwaardering en bellen naar verschillende landen tegen aantrekkelijke tarieven. Bent u benieuwd naar de lopende acties van GT-Mobile bekijkt u dan voor meer informatie: www.prepaidzuil.nl of www.gtmobile.nl.

 

Gebruik van GT-Mobile beltegoed

U dient uw GT-Mobile beltegoed wel minimaal 1x in de 6 maanden te gebruiken middels een sms of telefoongesprek. Doet u dit niet dan wordt uw simkaart bevroren, dit is voor een periode van maximaal 3 maanden. U kunt dit ongedaan maken door uw GT-Mobile beltegoed in deze 3 maanden alsnog op te waarderen, uw simkaart is dan weer gereed voor gebruik. Waardeert u in de 3 maanden uw GT-Mobile beltegoed niet op, dan komt uw simkaart en uw resterende beltegoed te vervallen en is deze niet meer te gebruiken.

U kunt uw GT-Mobile beltegoed in Nederland eenvoudig opwaarderen door gratis te bellen naar:

  1. Bel 1244 en volg het menu.
  2. Kies optie 1 in het menu en toets vervolgens uw opwaardeercode.

Hebt u nog geen GT-Mobile beltegoed dan kunt u deze eenvoudig online bestellen via: www.prepaidzuil.nl vervolgens kiest u beltegoed opwaarderen en als laatste uw provider GT-Mobile.

In enkele minuten kunt u uw GT-Mobile beltegoed opwaarderen, u kunt uw GT-Mobile beltegoed ook kopen bij de verkooppunten van GT-Mobile. Besteld u uw GT-Mobile beltegoed via www.prepaidzuil.nl dan ontvangt u uw beltegoed direct per mail.
Hebt u toch nog vragen over GT-Mobile stuurt u dan een mail naar vragen@prepaidzuil.nl en wij zullen uw vraag binnen 12u behandelen. Hebt u een dringende vraag dan kunt u 7 dagen per week bellen naar +31612721981 ook buiten kantooruren.