Lebara

Lebara Mobile is een MVNO dat wereldwijd opereert. Een MVNO (mobile virtual network operator) maakt gebruik van de netwerken van de grootste providers in desbetreffende land, Lebara maakt in Nederland gebruik van het netwerk van KPN. Lebara is al actief in 8 landen waaronder ook Nederland. Lebara opwaarderen is veilig, simpel & snel te doen op prepaidzuil.nl. Bestel uw Lebara prepaid door op de webshop button te drukken.

 

 

Lebara belletjes onderling

Onderling kunnen gebruikers van een Lebara simkaart gratis met elkaar bellen, wel wordt er voor onderlinge gesprekken een hoger starttarief gerekend van 29cnt per gesprek. Uw gesprek is de eerste 30minuten gratis.

 

Lebara, goedkoop naar het buitenland

Lebara Mobile wordt in Nederland vooral gebruikt om goedkoop naar het buitenland te bellen. In Nederland word Lebara veel gebruikt door Polen. De Nederlandse website van Lebara is te lezen in het Pools, Engels en in het Nederlands.

 

Gebruikers van Lebara ontvangen tijdelijk (tot 01-03-2012) bij elke €20,00 opwaardering,  €50,00 beltegoed. U dient zich wel aan te melden voor de €20=€50 actie door te bellen naar 1244. Zonder deelname aan deze actie zal uw opwaardering automatisch verdubbeld worden €10=€20 en €20=€40. De tarieven van Lebara in Nederland zijn: 12cnt per minuut naar vaste nummers, 26 cent per minuut naar mobiele nummers en 12cnt per sms. Het starttarief van Lebara Mobile is 19cnt per gesprek.

 

Bij www.prepaidzuil.nl kunt u terecht voor al uw Lebara Mobile producten. Uw Lebara simkaarten, Lebara belkaarten en Lebara beltegoed vind u allen in ons assortiment. Staat uw Lebara product er niet tussen, laat het ons dan weten.