Lebara mobile

Lebara Mobile is een MVNO dat wereldwijd opereert. Een MVNO (mobile virtual network operator) maakt gebruik van de netwerken van de grootste providers in desbetreffende land, Lebara Mobile maakt in Nederland gebruik van het netwerk van KPN. Lebara beltegoed opwaarderen is dan ook in Nederland simpel en snel te doen. 

 

 

Lebara Mobile is al actief in 8 landen waaronder ook Nederland. Onderling kunnen gebruikers van Lebara gratis met elkaar bellen, wel wordt er voor onderlinge gesprekken een starttarief gerekend van 29cnt per gesprek. Uw gesprek is de eerste 30minuten gratis. Direct uw Lebara beltegoed opwaarderen? Klik dan op de bovenstaande button.

 

Lebara Mobile wordt in Nederland vooral gebruikt om goedkoop naar het buitenland te bellen. In Nederland word Lebara veel gebruikt door Polen. De Nederlandse website van Lebara is te lezen in het Poolse, Engels en in het Nederlands.

Lebara Mobile heeft vaak aantrekkelijke acties zoals de €10=€20 en €20=€40 actie, uw beltegoed wordt met deze actie automatisch verdubbeld. De tarieven van Lebara in Nederland zijn: 12cnt per minuut naar vaste nummers, 26 cent per minuut naar mobiele nummers en 12cnt per sms. Het starttarief van Lebara Mobile is 19cnt per gesprek.

 

Bij www.prepaidzuil.nl kunt u terecht voor al uw Lebara Mobile producten. Uw Lebara simkaarten en Lebara beltegoed vindt u in ons assortiment. Ook kunt u hier terecht voor informatie over de lopende acties van Lebara Mobile. Lebara opwaarderen is eenvoudig te realiseren.

 

Hebt u toch nog vragen dan kunt u een mail sturen naar: vragen@prepaidzuil.nl