Lebara beltegoed opwaarderen

U kunt uw Lebara beltegoed opwaarderen in de volgende waarden €10 en €20 euro. Ook als u uw Lebara beltegoed online opwaardeerd maakt u gebruik van de lopende Lebara acties.

 

 

Het verschil zit in de ‘’verpakking’’ bij een beltegoedkaart krijgt u een kaart met een scratch balk als u deze balk openkrast komt uw opwaardeercode tevoorschijn. Het voordeel om online op te waarderen is dat u altijd beschikking heeft over uw opwaardeercode. U kunt deze later nogmaals raadplegen. Bij www.prepaidzuil.nl hebt u altijd beschikking over uw eerdere aankopen mits u bent ingelogt met uw eigen account.

 

Lebara beltegoed opwaarderen per stap

U kunt er ook voor kiezen om beltegoed te kopen zonder registratie, het enige dat u dient op te geven is uw naam en uw emailadres. U krijgt dan uw beltegoed opgestuurd naar uw emailadres. U kunt met deze bestelmethode helaas niet uw historie aankopen zien.

 

Het opwaarderen van uw Lebara beltegoed kunt u zowel in Nederland als in het buitenland doen via de volgende procedure:

 

Bel gratis 1244 en volg het menu. Kies optie 2 in het menu en toets vervolgens uw activatie/pincode, gevolgd door#.

 

U kunt ook via 1244 of *123*1244# in het buitenland uw Lebara beltegoed opwaarderen.

 

Houdt u de site van Prepaidzuil.nl in de gaten voor de nieuwe acties van Lebara, wij houden u hiervan op de hoogte. De verschillende acties kunt u vinden bij de productomschrijving van desbetreffend beltegoed provider. Let wel op dat er verschillende acties kunnen gelden voor €10,00 en voor de €20,00 beltegoeden.