Lebara beltegoed

Lebara is één van de vele prepaid beltegoed aanbieders in Nederland. De meeste mensen hebben de keuze om te kiezen tussen een prepaid simkaart of een telefoonabonnement. Het voordeel van Lebara prepaid beltegoed is dat u met Lebara voordelig naar het buitenland kan bellen met een vaste simkaart. U hoeft dan geen aparte belkaarten te kopen om verschillende gesprekken te voeren met relaties, familieleden en vrienden in het buitenland.

 

 

Het voordeel om te kiezen voor een Lebara beltegoed is dat u een vast nummer heeft waarmee u goedkoop naar het buitenland kan bellen. U kunt verder met een prepaid simkaart makkelijk bijhouden hoeveel beltegoed u verbruikt, ook bent u niet verplicht maandelijks te bellen. Lebara opwaarderen is eenvoudig en overal uit te voeren.

 

Lebara en de voorwaarden

Bij Lebara Mobile moet u wel minimaal 1x in de 6 maanden uw beltegoed opwaarderen, als u uw beltegoed niet heeft opgewaardeerd dan zal uw resterende beltegoed worden geblokkeerd. Als u binnen 3 maanden na de blokkade weer uw beltegoed opwaardeert zal uw geblokkeerde beltegoed weer worden vrijgegeven. Als u niet opwaardeert binnen de gestelde 3 maanden zal uw simkaart geblokkeerd worden en is deze niet meer te gebruiken. Houdt u hier rekening mee als u uw beltegoed voor een periode van 6 maanden niet heeft opgewaardeerd.

 

Bij elke opwaardering van uw Lebara beltegoed krijgt u extra beltegoed van Lebara Mobile, u kunt bij de product omschrijving van het Lebara beltegoed via: www.prepaidzuil.nl zien wat de huidige actie is. Verder is het mogelijk te internetten met uw Lebara simkaart. De kosten hiervan zijn: 29 cent per MB uw internet verkeer wordt per KB afgerekend. Als u in het buitenland gebruik wilt maken van uw Lebara simkaart kunt u eenvoudig uw in Nederland gekochte beltegoed opwaarderen via: 1244 of *123*1244#  zodat u ook in het buitenland uw Lebara beltegoed kan opwaarderen.

 

Gelijk uw Lebara beltegoed opwaarderen of direct uw Lebara simkaart bestellen doet u gemakkelijk en snel bij Prepaidzuil.nl, heeft u toch nog vragen of wilt u meer informatie over prepaid beltegoed stuurt u dan een mail naar: vragen@prepaidzuil.nl