Lebara opwaarderen

Lebara Mobile beltegoed is eenvoudig op te waarderen middels een beltegoed  kaart of een elektronische voucher. Tussen beiden zit geen verschil allebei hebben dezelfde acties en dezelfde tarieven. Het verschil zit in de ‘’verpakking’’ bij een beltegoed kaart krijgt u een kaart met een scratch balk als u deze balk open krast komt uw opwaardeercode tevoorschijn. De elektronische voucher is de laatste jaren erg aan het opkomen. Simpel & Snel, Lebara online opwaarderen!

 

 

Lebara opwaarderen: Veilig, simpel & snel!

Voor winkeliers en de consument heeft een elektronische voucher veel voordelen. Het risico dat uw beltegoed kaart in de winkel is uitverkocht wordt geminimaliseerd, doordat de codes altijd beschikbaar zijn, de winkelier hoeft ook niet van te voren zijn beltegoed voucher in te kopen. Het hele proces gaat elektronisch en automatisch. Hierdoor heeft u als consument altijd beschikking over uw beltegoed. Beltegoed opwaardeerbonnen zonder de krasbalk zijn bijna altijd elektronische vouchers.

Het opwaarderen van uw Lebara beltegoed kunt u zowel in Nederland, als in het buitenland doen via de volgende procedure:

  1. Bel gratis 1244 en volg het menu.
  2. Kies optie 2 in het menu en toets vervolgens uw activatie/pincode, gevolgd door#.

U kunt ook via 1244 of *123*1244# in het buitenland uw beltegoed opwaarderen.

 

Als u vragen heeft met betrekking tot het beltegoed opwaarderen kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Lebara Mobile, u kunt deze dagelijks bereiken van 9.00u tot 21.00u via:

 

  • Vanaf uw mobiel Lebara telefoon belt u: 1200 (€ 0.35 per gesprek )
  • Vanf uw vaste telefoon belt u: 0900-4321321 (€ 0.35 per gesprek)
  • Vanuit het buitenland belt u: +31619001200 (de kosten voor dit gesprek zijn per land verschillend)

 

Bij elke opwaardering van Lebara Mobile krijgt u minimaal 100%  extra beltegoed, bij een opwaardering van €10,00 krijgt u €20,00  als u €20,00 opwaardeerd krijgt u €40,00. Bekijk hier ook de Lebara simkaart.

 

Houdt u de site van Prepaidzuil.nl in de gaten voor de nieuwe acties van de prepaid aanbieders, wij houden u hiervan op de hoogte. De verschillende acties kunt u vinden bij de productomschrijving van desbetreffend beltegoed provider. Let wel op dat er verschillende acties kunnen gelden voor €10,00 en voor de €20,00 beltegoeden.