Lyca Mobile

LycaMobile is een MVNO dat wereldwijd opereert. Een MVNO (mobile virtual network operator) maakt gebruik van de netwerken van de grootste providers in desbetreffende land, Lyca maakt in Nederland gebruik van het netwerk van Vodafone. Wilt u direct uw Lyca beltegoed opwaarderen? Druk dan op de onderstaande button. Lyca opwaarderen online is tegenwoordig dan ook erg populair, gezien de snelle, veilige en makkelijke manier.

 

 

Lyca Mobile, goedkoop bellen naar het buitenland

Lyca is al actief in 8 landen waaronder ook Nederland. Onderling kunnen gebruikers van Lyca gratis met elkaar bellen, wel wordt er voor onderlinge gesprekken een starttarief gerekend van 29cnt per gesprek. Uw gesprek is 30minuten gratis per gesprek.Lyca Mobile wordt in Nederland vooral gebruikt om goedkoop naar het buitenland te bellen. Gebruikers van Lyca ontvangen tijdelijk (tot 31-03-2012) bij elke Lyca beltegoed opwaardering extra beltegoed. Enthousiast en direct Lyca opwaarderen?

 

Lyca Mobile verhoogt uw opwaarderen flink!

Als u uw Lyca beltegoed met €10,00 opwaardeert krijgt u €22,50 beltegoed en als u uw Lyca beltegoed met €20,00 opwaardeert krijgt u €50,00 beltegoed. Lyca is te herkennen aan de groene en blauwe kleuren wat ook terug komt in het logo. De tarieven van Lyca in Nederland zijn: 5cnt per minuut naar vaste nummers, 15 cent per minuut naar mobiele nummers en 12cnt per sms. Het starttarief van lycamobile is 19cnt per gesprek.
 
Lycatel is ook onderdeel van LycaMobile, Lycatel is gespecialiseerd in belkaarten ook wel callingcards genoemd. De meest bekende belkaarten zijn: Cobra, Lycastar, Solo en Messenger. De meeste belkaarten zijn er als ‘grote’ en ‘kleine’ kaarten met als waarde €12,00 en €6,00. De kaarten Cobra en Lycastar zijn ook te gebruiken in de gevangenis, gedetineerden kunnen met deze kaarten bellen vanuit de gevangenis.
 
Lycatel heeft meer dan 14 verschillende belkaarten elk met hun eigen bestemmingen om goedkoop te kunnen bellen. Enkele voorbeelden zijn: Turkey tel om voor een goedkoop tarief naar Turkije te kunnen bellen, Euro tel omgoedkoop binnen europa te bellen.

 

Bij www.prepaidzuil.nl kunt u terecht voor al uw Lycamobile producten. Uw Lyca simkaarten, Lyca belkaarten en Lyca beltegoed vind u in ons assortiment. Kortom uw Lyca online opwaarderen doet u eenvoudig en snel in onze webshop! Ook het opwaarderen of het aanschaffen van uw Lyca simkaart is geen enkel probleem!