Lyca beltegoed

Lyca beltegoed is er in de waarden €10 en €20 en te gebruiken in combinatie met een Lyca mobile simkaart. Lyca heeft standaard een verdubbeling van het beltegoed bij elke opwaardering, waardeert u €10 op krijgt u €20 en bij een opwaardering van €20 krijgt u €40. Direct Lyca beltegoed kopen?

 

 

Lyca beltegoed en de voordelen

Lyca gebruikers bellen onderling bijna gratis, Lyca gebruikers kunnen tegen een starttarief van 29 cent maximaal 30minuten gratis met elkaar bellen hierna geld het normale tarief. Let wel op dat u een starttarief betaalt voor dit gesprek en dat het maximaal 30min gratis is. Bellen van Lyca naar Lyca is niet helemaal gratis maar het is wel heel goedkoop onderling bellen.

 

U kunt uw Lyca beltegoed eenvoudig opwaarderen door gratis te bellen naar 1244, vervolgens kiest u voor menukeuze 1 en toetst u uw activatiecode/opwaardeercode. Uw extra beltegoed wordt automatisch bijgeschreven.

 

Direct uw Lyca beltegoed online opwaarderen kan via onze webwinkel en u hebt de keuze uit €10 en €20. U krijgt uw code direct per mail opgestuurd, u kunt zich heel eenvoudig registreren met alléén uw naam en uw emailadres. De acties die lopen bij Lyca zijn natuurlijk ook van toepassing als u uw beltegoed online koopt. Ook kunt u voor slechts €7,50 uw Lyca simkaart kopen.

 

Lycatel belkaarten is niet te verwarren met Lyca beltegoed. De belkaarten worden vaak gebruikt om goedkoop naar het buitenland te bellen en het lyca beltegoed is alleen te gebruiken in combinatie met een lyca simkaart.

 

De waarden van de belkaarten zijn over het algemeen €6,00 en €12,00. Om uw Lycatel belkaart te gebruiken of op te waarderen belt u in op een nummer dat staat aangegeven in uw mail, en toets vervolgens uw activatienummer gevolgd door het te bellen nummer. Ons uitgebreide Lycatel belkaarten assortiment kunt u vinden bij www.prepaidzuil.nl.

 

Hebt u toch nog vragen of staat uw gewenste product er niet tussen stuurt u dan gerust een email met uw vraag naar vragen@prepaidzuil.nl. Wij zullen uw mail binnen 12u beantwoorden.