Lycastar belkaart

De Lycastar belkaart is een product van Lycatel er is alleen een €6 kaart van Lycastar. Lycatel is één van de specialisten op het gebied van Internationale belkaarten ook wel callingcards genoemd. Andere bekende callingcards van Lycatel de meeste bekende callingcards van Lycatel zijn onder andere: Cobra, Africatel, Asiatel Eurocity etc. Lycatel is niet hetzelfde als Lyca Mobile, Lyca Mobile is alleen te gebruiken in combinatie met een simkaart en beltegoed. Wil je de kaart eenmalig gebruiken of heb je geen zin om een extra simkaart aan te schaffen dan is een Internationale belkaart de oplossing om goedkoop naar het buitenland te bellen.

 

 

 

Voor de Internationale belkaarten zoals de Lycastar belkaart heb je geen speciaal abonnement of simkaart nodig. Het is mogelijk in te bellen vanaf een vaste telefoon, telefooncel of vanaf je mobiele telefoon. Je belt in op het nummer van de Lycastar belkaart gevolgd door de landcode en het telefoonnummer dat je wilt gaan bellen. De tarieven van de Lycastar belkaart en de tarieven van andere callingcards kan je vinden op onze site onder downloads. Direct de tarieven van de Lycastar belkaart raadplegen kan op onze website: tarieven Lycastar belkaart.

 

Sommige vaste telefonieaanbieders hebben de inbelnummers van Lycatel geblokkeerd. Het is dan wel mogelijk vanaf je mobiele telefoon in te bellen. Dit is per telefoonaanbieder verschillend. Om te controleren of je huidige vaste telefonieaanbieder de nummers geblokkeerd heeft kan je het beste contact opnemen met je telefonieaanbieder.

Direct je Lycastar belkaart of andere Internationale belkaart bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Je betaalt bij Prepaidzuil.nl geen transactiekosten. De code met de bijbehorende gebruiksaanwijzing worden direct naar je email adres gestuurd.