NLD mobiel

NLD Mobiel is een mobiele telefoonaanbieder dat in Nederland gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. Bij NLD Mobiel betaal je het starttarief van €0,29 pas na 1 minuut.

 

 

Soorten beltegoed

NLD Mobiel beltegoed is beschikbaar in de volgende vormen:

 

 

De NLD Mobiel simkaart is er in 2 soorten de gratis simkaart (zonder beltegoed op de kaart) en de simkaart van €10,00. Op deze NLD Mobiel simkaart staat standaard al €10,00 beltegoed.

 

Het NLD Mobiel beltegoed is 1 jaar geldig, je moet dan wel 1 keer per 3 maanden het beltegoed opwaarderen, een uitgaand gesprek voeren of een SMS sturen. Als dit in de 3 maanden niet gebeurd is zal NLD gedurende een periode van een maand het beltegoed opschorten. Je kunt dan alleen nog maar gesprekken en sms-berichten vanuit Nederland ontvangen en gebruik maken van het alarmnummer 112.

 

NLD Mobiel richt zich ook op de internationale bellers, er zijn ook regelmatig acties met verdubbeling van het beltegoed.

 

NLD beltegoed opwaarderen

Je NLD Mobiel beltegoed opwaarderen kan eenvoudig in onze webshop.

Direct je NLD Mobiel beltegoed opwaarderen? Bel dan naar 1244 en volg het gesproken menu, vervolgens toets je de opwaardeercode in gevolgd door #. Het is ook mogelijk je NLD beltegoed op te waarderen in het buitenland. Ben je je opwaardeercode vergeten mee te nemen naar het buitenland, dan kan je ook in het buitenland terecht bij onze webshop.

 

Klantenservice

De klantenservice van NLD Mobiel bereiken kan door te bellen naar 1244 (als je gebruik maakt van een NLD Mobiel simkaart) of door te bellen naar 020-2621257.