Ortel opwaarderen

Direct je Ortel beltegoed opwaarderen kan al binnen enkele minuten zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Wil je direct je Ortel beltegoed online opwaarderen dan kan dat via www.prepaidzuil.nl. Je ontvangt je opwaardeercode en de bijbehorende gebruiksaanwijzing binnen 1 minuut op je emailadres. Wij rekenen geen transactiekosten over je aankopen en je hoeft jezelf alleen te registreren met je naam en emailadres. Ook in het buitenland kun je op deze manier je T-Mobile beltegoed kopen.

 

 

Heb je al een Ortel beltegoed opwaardeercode en wil je direct je Ortel opwaarderen dan kan je bellen met: 1244, vervolgens volg je het gesproken menu. Ook is het met Ortel Mobile mogelijk om in het buitenland je beltegoed op te waarderen je kunt dan bellen naar: +31612001244.

 

Ortel opwaarderen

 

Ortel Mobile heeft vaak acties zoals het verdubbelen van je beltegoed na je Ortel opwaardering. Na het Ortel beltegoed opwaarderen wordt je beltegoed automatisch door Ortel Mobile verdubbeld. Om de huidige acties zoals het verdubbelen van je beltegoed kan je onze site raadplegen of de site van Ortel Mobile: http://www.ortelmobile.nl/.

 

Je kunt je Ortel opwaarderen met €5, €10 of €20 via onze site. Heb je al een opwaardeercode van Ortel en wil je direct beginnen met het opwaarderen van je Ortel beltegoed, dat kan door te bellen met 1244 en het gesproken menu te volgen.

 

Wil je eerst je huidige Ortel beltegoed opvragen voordat je je Ortel gaat opwaarderen dan bel je gratis naar 1244, je krijgt dan je resterende beltegoed te horen. Het is ook mogelijk om *101# in te toetsen op je telefoon gevolgd door de bel toets, na enkele seconden krijg je een sms met je resterende beltegoed.

 

De geldigheid van je Ortel beltegoed kan opvragen door te bellen naar *101#. Je ontvangt dan een SMS met de geldigheidsduur van je beltegoed. Het is ook mogelijk om naar 1244 te bellen en de aanwijzingen in het menu op te volgen. Je krijgt dan gesproken door wat je resterende Ortel beltegoed is.

 

Als je direct je Ortel beltegoed wilt opwaarderen of ben je opzoek naar een nieuwe Ortel simkaart bekijk dan ons assortiment via: www.prepaidzuil.nl. Heb je toch nog vragen of heb je behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies dan kan je geheel vrijblijvend een email sturen naar: vragen@prepaidzuil.nl.