Ortel

Ortel is een mobiele telefonie aanbieder dat haar diensten in Nederland aanbiedt via het KPN netwerk. In 2008 heeft KPN 65% van de aandelen overgenomen van Ortel Mobile. Ortel heeft concurrerende tarieven om Internationaal goedkoop te kunnen bellen.

 

 

Ortel Beltegoed kaarten

Ortel heeft ook een €5 beltegoed kaart. Het is mogelijk je Ortel beltegoed op te waarderen met de volgende beltegoed kaarten:

 

De actie van een verdubbeling van het beltegoed bij elke opwaardering geld ook voor het €5 beltegoed van Ortel.

 

Beltegoed opvragen

Wil je je Ortel beltegoed opvragen? Dit kan je eenvoudig checken door in te toetsen op je telefoon: *101#.  Hierna verschijnt je huidige Ortel beltegoed op de display van je telefoon. Het is ook mogelijk om te bellen naar 1244 en het gesproken menu te volgen.

 

Beltegoed opwaarderen

Je beltegoed van Ortel opwaarderen kan door te bellen met 1244 vervolgens volg je het gesproken menu. Wil je je Ortel beltegoed in het buitenland opwaarderen dan kan dit door te bellen met +31612001244. Wil je de klantenservice van Ortel bellen bel dan: 0900-161200 (€0,15 per minuut).

 

Tarieven Ortel nationaal

De tarieven voor Ortel nationaal zijn:

 

  • Bellen naar een vast nummer 15 eurocent per minuut.
  • Bellen naar een mobiel nummer 21 eurocent per minuut.
  • SMS versturen 12 eurocent per bericht.
  • Bellen naar je voicemail kost 15 eurocent per minuut.

 

Het starttarief van Ortel is €0,24 per gesprek. Voor de lopende acties en de huidige tarieven kun je het beste onze website bezoeken of ga naar de site van Ortel Mobile.

 

Gratis onderling bellen

Wil je gratis onderling bellen met je Ortel simkaart dan is dit ook mogelijk voor een maximale duur van 30 minuten tegen een starttarief van €0,27. Na het half uur betaal je slechts €0,15 per minuut binnen Nederland en €0,35 naar de andere Ortel landen. Het GRATIS onderling bellen geldt alleen voor het bellen met een Nederlandse SIM kaart vanuit Nederland naar klanten met een Nederlandse, Belgische, Franse, Duitse en Spaanse Ortel Mobile SIM kaart.

 

Direct je Ortel beltegoed kopen kan eenvoudig via onze webshop. Je betaalt geen transactiekosten, het is ook mogelijk je Ortel €5 beltegoed hier te bestellen.

 

Direct je Ortel simkaart kopen kan via onze webshop voor slechts €7,50 inclusief BTW en verzendkosten.