Prepaid

Prepaid staat voor vooruitbetaling, prepaid beltegoed is vooruitbetaalde beltegoed. Net als beltegoed zijn ook online betaalkaarten zoals: Paysafe, UKash vooruitbetaalt.

 

 

Prepaid, verantwoord bellen tegen beheersbare kosten

U betaalt de kaart vooraf, daarna kunt u er pas gebruik van maken.

 

In de telefoonbranche zijn er 2 soorten mobiele telefonieaansluitingen: postpaid en prepaid. Postpaid zijn de abonnementen en prepaid is het prepaid beltegoed.

 

Prepaid beltegoed is het tegoed om te kunnen bellen, prepaid beltegoed word doorgaans gewoon beltegoed genoemd. Prepaid beltegoed is alleen te gebruiken in combinatie met een simkaart. Hebt u bijvoorbeeld een T-Mobile simkaart, dan waardeert u deze ook op met een T-Mobile beltegoed kaart etc.

 

Beltegoed is altijd vooruitbetaald, waardeert u bijvoorbeeld €10 Vodafone beltegoed op dan kunt u voor diezelfde €10 bellen en/of sms’en.

 

Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan in bijvoorbeeld het buitenland.

 

Prepaid opwaarderen

U kunt eenvoudig en snel uw beltegoed opwaarderen, wat u daarvoor nodig heeft is een opwaardeercode en het desbetreffende telefoontoestel. Vrijwel alle providers hebben hetzelfde nummer om het tegoed op te kunnen waarderen namelijk 1244, met uitzondering van o.a. Vodafone, Telesur en 88 Mobile.
De meest bekende beltegoedbon is het kaartje met de kras laag, krast u de laag open dan verschijnt uw opwaardeercode. Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal, zo ook de beltegoedkaarten. Deze worden steeds vaker als e-voucher verkocht. Bijvoorbeeld bij tankstations, belhuizen, supermarkten en natuurlijk ook online. Tussen de e-vouchers en beltegoedkaarten zit geen verschil, de acties van providers zijn op allebei van pas. Krijgt u bij een opwaardering een verdubbeling van het beltegoed geldt dat voor beide producten.

 

24 uur per dag prepaid opwaarderen

U kunt tegenwoordig altijd en overal uw prepaid simkaart opwaarderen, is het na 5u dan kunt u het altijd nog online kopen. U krijgt uw e-voucher per e-mail opgestuurd, met bijbehorende opwaardeercode en gebruiksaanwijzing. Deze mail krijgt u nog binnen een minuut opgestuurd nadat uw betaling gelukt is.

 

Wilt u direct online uw prepaid beltegoed opwaarderen, of bent u op zoek naar een andere provider. Dan kunt u ons assortiment vinden via www.prepaidzuil.nl ook voor Internationale belkaarten, simkaarten en telefoon toebehoren.