Prepaid buitenland

Prepaid buitenland.

Prepaid beltegoed is het tegoed om te kunnen bellen, prepaid beltegoed word doorgaans gewoon beltegoed genoemd. Prepaid beltegoed is alleen te gebruiken in combinatie met een simkaart. Hebt u bijvoorbeeld een Nederlandse T-Mobile simkaart, dan waardeert u deze ook op met Nederlandse T-Mobile beltegoed etc. Uw prepaid is in de meeste gevallen ook te gebruiken in het buitenland.

 

 

Een aantal voorbeelden om tegen aantrekkelijke tarieven met uw prepaid naar het buitenland te kunnen bellen zijn:

 

 

Deze providers hebben aantrekkelijke tarieven om te bellen naar vrienden, familie en zakenrelaties in het buitenland. Deze providers maken gebruik van een simkaart in combinatie met prepaid beltegoed. Deze speciale “prepaid buitenland” providers spelen in op de vraag om ook met prepaid beltegoed tegen aantrekkelijke tarieven te bellen naar het buitenland.

 

Prepaid buitenland met een internationale belkaart

Een andere mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven te bellen naar het buitenland zijn de Internationale belkaarten, deze worden ook wel callingcards genoemd. Hier hebt u geen simkaart voor nodig. Het werkt eenvoudig u koopt een callingcard/Internationale belkaart, hier staan de inbelnummers op en de bijbehorende productomschrijving. U belt in op het nummer, vervolgens kiest u uw pinnummer gevolgt door het buitenlandse telefoonnummer. Deze kaarten zijn ideaal als u eenmalig wilt bellen naar het buitenland. De kaarten zijn vaak goedkoper dan prepaid beltegoed, u heeft geen simkaarten nodig en hoeft deze niet op te waarderen met beltegoed.

 

Prepaid buitenland bestellen in onze shop

Als u uw callingcard/Internationale belkaart besteld via onze webshop dan ontvangt u die direct per mail. Een uitgebreide uitleg hoe u het product kunt gebruiken en de pinnumers vind u ook in de toegestuurde mail.

 

U kunt uw prepaid beltegoed in de meeste gevallen ook gewoon in het buitenland opwaarderen. Per provider  wordt in onze webshop beschreven per provider hoe u uw beltegoed in het buitenland kan opwaarderen.
Hebt u toch nog vragen dan kunt u uw vraag mailen naar vragen@prepaidzuil.nl