Prepaid opwaarderen

Je beltegoed met prepaid opwaarderen is een oplossing om goedkoop te kunnen bellen. Prepaid beltegoed onderscheidt zich van de abonnementen doordat je prepaid moet opwaarderen alvorens je kunt bellen.

 

 

Voordelen prepaid bellen

Het voordeel van prepaid beltegoed is dat je geen hoge abonnementskosten hebt en je je belgedrag goed in de gaten kan houden. Is je beltegoed op dan kan je nog steeds gebeld worden. Het is alleen niet meer mogelijk om zelf te bellen. Je kunt eenvoudig en snel je kosten in de gaten houden en je komt niet voor verrassingen te staan aan het einde van de maand wanneer je een telefoon abonnement zou hebben. Je prepaid opwaarderen doe je wanneer en waar jij dat wilt, en je zit niet vast aan een langdurig contract. Je kunt verder eenvoudig overstappen naar andere providers met nummerbehoud. Je prepaid buitenland opwaarderen is vaak ook mogelijk. Op prepaidzuil.nl staat er per provider beschreven hoe dit mogelijk is.

 

Acties prepaid providers

Er zijn regelmatig acties bij de verschillende providers, waaronder verdubbeling van je beltegoed bij elke prepaid opwaardering onder andere: Lycamobile, Lebare en Vectone. Ook kan er met verschillende providers onderling gratis gebeld (let wel op de voorwaarden) en gesmst worden bij bijvoorbeeld: Tele2, Lycamobile en Lebara. Vaak geldt dit tot een maximaal van 30 minuten per gesprek en dien je wel het starttarief te betalen.

 

Prepaid opwaarderen

Je prepaid opwaarderen kan eenvoudig online via prepaidzuil.nl, je betaalt hier geen transactiekosten en je ontvangt je beltegoed direct per mail. Je registreert je alleen met je naam en email adres.