Prepaid simkaart

Een prepaid simkaart wordt gebruikt in een telefoontoestel. Prepaid is de oplossing om goedkoop te kunnen bellen zonder dat je vast zit aan een langdurig abonnement. Prepaid beltegoed is niet mogelijk zonder een prepaid simkaart. Er zijn verschillende soorten prepaid simkaarten. Er is een speciale prepaid simkaart voor de BlackBerry telefoons ook is het steeds vaker mogelijk om internet bundels af te sluiten als je een prepaid simkaart hebt.

 

 

Internet bundels

Onder andere Tele2, KPN, Vodafone, T-Mobile en Hi hebben deze internetbundels al klaar voor de prepaid simkaart. Het enige dat je hoeft te doen om dit te activeren is een sms of een andere actie te voltooien. Het is soms ook mogelijk om slechts 1 dag online te gaan en dan betaal je hier een vast bedrag voor per dag en kan je onbeperkt internetten zonder dat je vast zit aan een abonnement. De meeste bundels zijn voor een periode van een maand, de kosten liggen afhankelijk van de provider rond de €10,00 per maand. Dit bedrag wordt automatisch van je beltegoed afgeschreven.

 

Bellen naar het buitenland

Er zijn ook verschillende prepaid simkaarten om goedkoop naar het buitenland te bellen. Voorbeelden hiervan zijn: Telesur, Lycamobile, Vectone, GT-Mobile, Toggle Mobile, Lebara Mobile en Ortel.
Telesur heeft een simkaart op de markt gebracht waarmee je in zowel Nederland als in Suriname tegen lokaal tarief kan bellen. Vectone, Lycamobile, GT-Mobile, Lebara en Ortel hebben vaak acties met extra beltegoed bij elke opwaardering.

 

Toggle Mobile

Toggle Mobile is de prepaid simkaart om goedkoop vanuit het buitenland te bellen naar Nederland. Met Toggle Mobile betaal je binnen het Toggle Mobile netwerk slechts het nationale tarief om te bellen. Onder het Toggle netwerk vallen de volgende landen: Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Australië, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en Duitsland. Binnen deze landen bel je voor slechts €0,16 per minuut. Sms’en kost €0,12 per sms en data verkeer €0,15 per MB. Binnen het Toggle netwerk kan je ook gratis gebeld worden. Er zitten geen extra kosten aan de inkomende gesprekken.

 

Direct je prepaid simkaart bestellen kan via onze webshop. Elke prepaid simkaart kost slechts €7,50 inclusief BTW en verzendkosten.