Rabo mobiel

Rabo Mobiel is een product van de Rabobank dat exclusief is voor Rabobank klanten die ook gebruik maken van Rabobank internetbankieren. Er zijn 2 soorten prepaid aansluitingen voor Rabo Mobiel klanten namelijk “prepaid” en “prepaid sms”. Het verschil zit in de tarieven, dit wordt hieronder verder uitgelegd. In tegenstelling tot de meeste providers rekent Rabo Mobiel elk telefoongesprek af per seconde in plaats van minuten. Voor elk telefoongesprek wordt een starttarief van €0,10 gerekend, in Nederland maakt Rabo Mobiel gebruik van het KPN netwerk.

 

 

Internetbundel Rabo Mobiel

Het is bij Rabo Mobiel ook mogelijk een internetbundel af te sluiten zodat je voor een vast bedrag per maand gebuik kan maken van het mobiele internet. Dit kost €10,00 per maand en dan heb je 750MB met een snelheid van 128 Kb/sec. voor elke MB dat je over de 750MB heengaat, kost je €2,00 per MB.

 

Twee soorten prepaid

Er zijn 2 soorten prepaid van Rabo Mobiel namelijk “prepaid” en “prepaid sms” bij normaal prepaid betaal je €0,20 per minuut en €0,10 per sms. Bij prepaid sms betaal je €0,25 per minuut en €0,05 per sms. Rabomobiel opwaarderen is eenvoudig net zoals bij alle andere providers.

 

Rabo Mobiel internet

De tarieven voor het gebruik van Rabo Mobiel internet zijn: €2,00 per MB, het is ook mogelijk een internetbundel aan te vragen dan heb je 750MB voor een bedrag van €10,00 per maand.

Het is eenvoudig deze bundel te activeren: toets *132# gevolgd door de bel toets.

Wil je de internetbundel deactiveren toets dan *132*009# gevolgd door de bel toets.

Beide wijzigingen gaan per de eerste van de volgende maand in.

 

Nummerbehoud

Nummerbehoud is ook mogelijk bij Rabo Mobiel, u logt in via de Rabo Mobiel site in en ga dan naar mijn account hier kan je een aanvraag doen voor nummerbehoud. Het nummerbehoud bij Rabo Mobiel is gratis.

 

Opwaarderen

Snel en eenvoudig uw Rabo Mobiel beltegoed opwaarderen kan zonder langdurige registratie (alleen met uw naam en emailadres) via Prepaidzuil.nl. Er twee verschillende soorten beltegoed beschikbaar:

 

Prepaidzuil rekent geen transactiekosten bij uw aankopen. Kijk voor meer informatie op de pagina van  Rabo mobiel opwaarderen.