T-mobile

T-Mobile is een telecom bedrijf dat onderdeel is van de Deutsche Telekom concern. In 2007 kreeg T-Mobile een groot deel van de Nederlandse markt in handen door de overname van Orange. In een klap was T-Mobile de tweede grootste provider in de Nederlandse markt na Vodafone.

 

 

 

T-Mobile, veelzijdig en overal bereikbaar!

T-Mobile is samen met KPN en Vodafone een van de drie grootste mobiele telefonie aanbieders van Nederland. Een T-Mobile gebruiker dat gebruik maakt van een Relax, Flex of Iphone abonnement kan 5 andere T-Mobile nummers en 1 vaste lijn toevoegen aan haar of zijn T-Mobile Family. Dit houdt in dat u voor 14,95 per maand naar de volgende nummers gratis kan bellen, met een maximum van 1000 belminuten en 1000 sms’jes per Family lid.

 

In 2010 heeft T-Mobile haar prepaid activiteiten uitgebreid met T-Mobile PrePaid International. Hiermee bied zij de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven te bellen met het buitenland. Reguliere T-Mobile gebruikers kunnen kosteloos hun nummer meenemen en gebruik maken van deze nieuwe simkaart. T-Mobile opwaarderen is eenvoudig en snel uitgevoerd.

 

T-Mobile heeft een BlackBerry prepaid simkaart, hiermee kunnen prepaid beltegoed gebruikers gebruik maken van alle BlackBerry diensten. De kosten hiervan zijn (2012) €10 per maand voor het gebruik en €2,50 extra voor de BlackBerry diensten. Voor €12,50 kunt u een maand lang gebruik maken van de BlackBerry diensten. Bovendien is er ook een €15 beltegoed voucher dat goed aansluit bij de BlackBerry gebruikers.

 

 

T-Mobile beltegoed

T-Mobile heeft op de prepaid markt veel interessante pakketten, waarbij u een simkaart en een telefoon kan aanschaffen voor aantrekkelijke prijzen. T-Mobile beltegoed is verkrijgbaar met de volgende waarden: €10, €15, €20 en €40 euro.

 

U kunt uw T-Mobile simkaart, beltegoed, telefoons en toebehoren eenvoudig bestellen via www.prepaidzuil.nl.