Tele2 beltegoed

Tele2 is een bedrijf dat zich richt op telefonie, internet en televisie. Tele2 beltegoed is ook een product van Tele2. Er zijn 3 verschillende soorten prepaid van Tele2 namelijk “Prepaid start”, “Prepaid standaard” en “Prepaid online”. Het verschil in deze soorten zijn de tarieven, dit wordt hieronder verder uitgelegd.

 

 

Het is verder mogelijk om te kiezen voor Prepaid+ hier kies je het pakket dat het beste bij je past. Wil je tarieven nalezen kan dat op onze website.

 

Tele2 tarieven

Het voordeel van Tele2 in tegenstelling tot andere providers is dat Tele2 geen starttarief rekent bij de telefoongesprekken. Tele2 beltegoed is verkrijgbaar in de volgende kaarten:

 

 

Nummerbehoud is ook mogelijk bij Tele2 en dit is gratis. Wil je direct je Tele2 beltegoed opwaarderen? Dit doe je eenvoudig door in te toetsen op je telefoon: *111# gevolgd door de bel toets. Wil je je Tele2 beltegoed opvragen? Dit doe je eenvoudig door in te toetsen op je telefoon: *110*opwaardeercode# gevolgd door de bel toets.

 

Bellen in buitenland

Ook is het mogelijk met je Tele2 simkaart te bellen in het buitenland, helaas is dit momenteel nog niet mogelijk voor de Tele2 prepaid online aansluiting. Voor de overige aansluitingen is dit wel mogelijk. Let er wel op dat je altijd een 1 voor je pincode zet, vervolgens zet je je telefoon uit en weer aan als je de grens over bent. Vervolgens toets je een 1 voor je pincode bij het opnieuw opstarten en het is mogelijk in het buitenland te bellen met je Tele2 prepaid.

 

Tele2 beltegoed online opwaarderen

Direct je beltegoed Tele2 opwaarderen online? Dit kan eenvoudig en zonder langdurige registratie via Prepaidzuil.nl. Je opwaardeercode en bijbehorende beschrijving worden direct naar je emailadres gestuurd. Je betaalt geen transactiekosten over je aankoop, €10,00 Tele2 beltegoed kopen is ook €10,00 betalen. Hetzelfde geldt voor €20,00 Tele2 beltegoed.