Tele2 opwaarderen

Is je Tele2 beltegoed op en wil je je Tele2 beltegoed opwaarderen? Dit kan binnen enkele minuten online. Direct je Tele2 opwaarderen kan via www.prepaidzuil.nl, je ontvangt je opwaardeercode en de bijbehorende gebruiksaanwijzing binnen 1 minuut per email. Het is mogelijk je Tele2 op te waarderen met €10 en €20.

 

 

Heb je al een opwaardeercode van Tele2 en wil je deze direct opwaarderen dan kan dat door de volgende stappen te volgen:

  • Bel gratis 12445 en volg het menu of toets *110*uw activatiecode/pincode# en toets vervolgens op bellen.

 

Eerst je huidige Tele2 beltegoed opvragen kan door in te toetsen op je telefoon: *111# gevolgd door de bel toets hierna krijg je een sms met je huidige beltegoed.

 

Tele2 opwaarderen doe je via Prepaidzuil.nl

 

Heb je nog geen Tele2 beltegoed of opwaardeercode en wil je snel je Tele2 opwaarderen, dan kan je eenvoudig en snel via www.prepaidzuil.nl je Tele2 prepaid beltegoed opwaarderen. Je hoeft je alleen te registreren met je naam en emailadres, wij rekenen geen transactiekosten over je aankopen.

 

Om gebruik te kunnen blijven maken van je Tele2 simkaart dien je minimaal 1 keer per jaar uw Tele2 beltegoed op te waarderen. Als het niet gelukt is binnen het jaar uw Tele2 beltegoed op te waarderen dan ontvang je twee herinnering sms berichten. Na de 2e herinnering kunt u geen gebruik meer maken van uw Tele2 simkaart.

 

Je beltegoed is na de opwaardering 90 dagen geldig, als je nog beltegoed op de simkaart hebt staan dan wordt ook dit Tele2 beltegoed automatisch met 90 dagen verlengd.

 

Wil je gebruik maken van je Tele2 beltegoed in het buitenland dan neem dan eerst contact op met de klantenservice van Tele2. Niet elk prepaid pakket van Tele2 is geschikt om in het buitenland te bellen. Het klantenservice nummer van Tele2 is 1200.

 

Als je direct je Tele2 beltegoed wilt opwaarderen bekijk dan ons assortiment via: www.prepaidzuil.nl. Heb je toch nog vragen of heb je behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies dan kan je geheel vrijblijvend een email sturen naar: vragen@prepaidzuil.nl.