Telefoneren buitenland

Tegenwoordig is er veel keus om te telefoneren naar en vanuit het buitenland. Telefoneren buitenland kan op de volgende manieren: Internationale belkaarten/callingcards, telefoneren met je prepaid simkaart of telefoneren met je telefoon abonnement. Het duurste is om naar het buitenland te telefoneren met je telefoon abonnement. Er zijn verder verschillende soorten simkaarten om goedkoop en regelmatig te telefoneren naar het buitenland. Wil je eenmalig telefoneren naar het buitenland of voor een bepaalde periode kan je het beste een Internationale belkaart of callingcard gebruiken.

 

 

Hoe telefooneer je naar het buitenland?

Telefoneren naar het buitenland met je simkaart kan op de volgende manieren. Koop een simkaart, waardeer deze op en je kunt goedkoop naar het buitenland telefoneren. Een aantal voorbeelden van providers die zich richten op het telefoneren naar het buitenland zijn: Lyca mobile, Lebara mobile, Vectone mobile, GT-Mobile, 88 mobile en Telesur.

 

Telesur is gericht op Suriname, zij hebben de “2 landen 1 gevoel” simkaart op de markt gebracht om goedkoop te telefoneren naar Suriname. Deze simkaart is in Nederland en in Suriname te gebruiken en je belt dan tegen het geldende lokale tarief.

 

Lyca mobile, Lebara mobile, GT-Mobile en Vectone mobile hebben regelmatig acties om voor slechts 1 cent per minuut naar het buitenland te telefoneren.
Ortel mobile is gericht op de Turkse gebruiker, Ortel mobile is van oorsprong ook opgericht door een Nederlandse Turk.
88 mobile is vooral gericht op de Aziatische markt, zij bieden goedkope tarieven om te kunnen telefoneren naar Azië.

 

Internationale belkaarten

Internationale belkaarten en callincards zijn specifiek gericht op een bepaald gebied. Enkele voorbeelden zijn: Asiatel, Africatel, Eurocity, Just Latino en Turkeytel.

 

Wil je ons uitgebreide assortiment bekijken, de verschillende tarieven vergelijken dan is dat mogelijk via Prepaidzuil.nl.

 

Bestel snel en makkelijk

Direct telefoneren naar het buitenland? Dan kan je eenvoudig en snel je aankoop doen, wij rekenen geen transactiekosten en verzendkosten. Verder is het mogelijk je beltegoed en je Internationale belkaarten te bestellen zonder langdurige registratie je dient alleen je naam en emailadres op te geven. Je ontvangt je beltegoed of Internationale belkaart direct per mail.