Telesur

Telesur is een Surinaamse provider dat ook haar diensten aanbiedt in Nederland. Onder het motto 2 landen 1 gevoel hebben zij een simkaart ontwikkeld wat het mogelijk maakt om met je Telesur mobiel simkaart zowel in Nederland als in Suriname tegen lokaal tarief te kunnen bellen. Bij deze simkaart heb je een Nederlands nummer beginnend met  +31 en een Surinaams nummer beginnend met +59.

 

 

Goedkoop, makkelijk en snel

Voor Nederlanders in Suriname en andersom is dit een goedkope en makkelijke manier om van en naar Nederland te bellen. Het is ook mogelijk gebruik te maken van GPRS, met je Telesur mobiel simkaart, dit kost  €1,00 per 1 MB dit wordt per 5 KB van je beltegoed afgeschreven. Om een goede indicatie te kunnen geven van de kosten om bijvoorbeeld je mail te kunnen lezen op je mobiele telefoon kan je de tarieven downloaden van onze download pagina.

 

Tarieven

De tarieven van Telesur zijn als volgt: €0,10 per minuut met een starttarrief van €0,10. De afrekening is per minuut. Dit geldt voor:

  • Bellen van Telesur mobiel Nederland naar Telesur mobiel Nederland
  • Bellen van Telesur mobiel Nederland naar Telesur vast en Tele.G in Suriname
  • Bellen van Telesur mobile naar overige providers in Nederland.

 

Bellen van Telesur vast en Tele.G mobiel naar Telesur mobiel Nederland is tegen het geldende lokale tarief. Sms tarieven binnen Nederland zijn: €0,10 per bericht naar Telesur gebruikers en €0,13 per bericht naar overige providers. Sms tarieven naar het buitenland zijn: €0,50 per bericht. GPRS tarieven zijn €1,00 per 1 MB.

 

De oplossing

Heb je familie, vrienden en zakenrelaties in Suriname dan is de Telesur simkaart de oplossing om goedkoop met hen te bellen.

Voordelen Telesur:

  • 1 simkaart voor zowel Nederland als Suriname.
  • Tegen lokaal tarief bellen in Nederland en in Suriname.
  • Opwaarderen van je Telesur simkaart in Suriname is mogelijk met je Nederlandse opwaardeercode.

 

Direct je Telesur beltegoed bestellen kan eenvoudig en zonder langdurige registratie kan via Prepaidzuil.nl. Je betaalt hier geen transactiekosten. €10 beltegoed kopen = €10 betalen. Ook kan je hier je Telesur simkaart bestellen voor slechts €7,50 inclusief verzendkosten binnen Nederland. Telesur opwaarderen is eenvoudig en binnen enkele stappen uitgevoerd.