Telesur opwaarderen

Telesur is een Surinaamse provider, dat ook actief is op de Nederlandse mobiele telefonie markt. Telesur heeft een simkaart ontwikkeld die in zowel Nederland als in Suriname te gebruiken is. Met deze Telesur simkaart kan er in beide landen tegen lokaal tarief gebeld worden. Met deze simkaart krijg je 2 telefoonnummers, een nummer beginnend met +31 voor het gebruik in Nederland en een nummer beginnend met +59 voor het gebruik in Suriname. Bijkomend voordeel is dat Telesur opwaarderen in beide landen prima te doen is. 

 

 

Waar kan je Telesur opwaarderen?

Je in Nederland gekochte Telesur simkaart kan je in Suriname opwaarderen met je in Nederland gekochte beltegoed. Het voordeel hiervan is dat je altijd je beltegoed vantevoren kan meenemen, er zijn in Suriname maar een beperkt aantal verkooppunten voor je Telesur beltegoed. Voor meer informatie over de verkooppunten in Suriname kan je het beste de Telesur website raadplegen. Op deze website kun je dan naar verkooppunten Suriname gaan. Uiteraard kun je ook bij Prepaidzuil Telesur opwaarderen. Je kan kiezen uit twee verschillende beltegoed kaarten:

 

 

Je betaalt hier geen transactiekosten. €10,00 beltegoed kopen is ook €10,00 betalen. Dit geldt ook voor €20,00 Telesur beltegoed. Heb je nog geen Telesur simkaart dan kan deze ook besteld worden. De kosten zijn €7,50 per Telesur simkaart inclusief verzendkosten, levertijd is 1 werkdag. Standaard staat er €5,00 beltegoed op de simkaart, na registratie ontvang je nog eens €5,00 extra beltegoed.

 

Hoe opwaarderen

Je Telesur beltegoed opwaarderen kan heel eenvoudig en gaat als volgt: u toetst in op uw telefoon: *100*opwaardeercode#[send/bellen]. Uw beltegoed is na deze handeling opgewaardeerd, ook in het buitenland kan je op deze manier opwaarderen.

 

Beltegoed opvragen

Je huidige Telesur beltegoed opvragen kan als volgt:

*101#[send/bellen] het huidige tegoed verschijnt in de display van je telefoon.

Je beltegoed is geldig voor een periode van 365 dagen. Als je in een periode van 180 dagen niet belt of opwaardeert dan komt je Telesur beltegoed en je telefoonnummers automatisch te vervallen. De simkaart is dan ook niet meer te gebruiken.