Telfort opwaarderen

Je Telfort beltegoed opwaarderen kan eenvoudig binnen enkele minuten online. Is je beltegoed op dan kan je deze snel opwaarderen via www.prepaidzuil.nl. Je Telfort opwaardeercode met de bijbehorende gebruiksaanwijzing ontvang je binnen 1 minuut op je opgegeven emailadres. Je hoeft je alleen te registreren met je naam en emailadres, wij rekenen geen transactiekosten over je aankopen. Je kunt je Telfort opwaarderen met 10 euro, 15 euro, 20 euro,en 30 euro. Ook in het buitenland kun je op deze manier je beltegoed kopen.

 

 

Heb je al een Telfort opwaardeercode en wil je direct je Telfort beltegoed opwaarderen dan kan dat door de volgende stappen te volgen.

  1. Bel gratis 1244 volg het menu, toets vervolgens uw activatiecode/pincode gevolgd door #.

Telfort opwaarderen kan overal

 

Het is ook mogelijk in het buitenland je Telfort beltegoed op te waarderen. Dan bel je naar *123*1244#. Wil je besparen op je belkosten in het buitenland dan kan je bellen via het Telfort voordeelnetwerk en krijg je tot 30 procent korting. Via www.telfort.nl/buitenland/ is het mogelijk te bekijken met welk netwerk je kunt besparen in het buitenland.

 

Je Telfort beltegoed opvragen kan door te bellen naar 1244, volg hierna het menu en je resterende beltegoed zal worden doorgegeven. Het is ook mogelijk je huidige beltegoed op te vragen via *100# gevolgd door de bel toets, hierna zal je resterende beltegoed zichtbaar zijn op je telefoon. De klantenservice van Telfort kan je bereiken door te bellen naar 1244.

 

Je Telfort beltegoed is onbeperkt geldig, mits je minimaal 1x in de 6 maanden je beltegoed opwaardeert. Lukt het je niet om in deze 6 maanden je beltegoed op te waarderen dan wordt de Telfort simkaart bevroren. Je hebt dan nog 90 dagen om je Telfort op te waarderen, als je binnen deze 90 dagen niet opwaardeert dan wordt de simkaart geblokkeerd en is deze niet meer te gebruiken.

 

Als je direct je Telfort beltegoed wilt opwaarderen of ben je opzoek naar een nieuwe Telfort simkaart bekijk dan ons assortiment via: www.prepaidzuil.nl. Heb je toch nog vragen of wil je meer informatie of persoonlijk advies dan kan je geheel vrijblijvend een email sturen naar: vragen@prepaidzuil.nl.