Vectone

Vectone Mobile is een provider dat prepaid beltegoed aanbiedt in onder andere Nederland. Vectone richt zich vooral op het Internationaal bellen. Het is voordelig om met je Vectone simkaart naar een ander Vectone nummer te bellen. Dit is meestal gratis voor een maximale duur van 30 minuten, dit hangt van de lopende acties van Vectone af. 

 

 

Tarieven Vectone mobiel

De tarieven van Vectone Mobile zijn concurerend met de andere bekende providers. Ook heeft Vectone regelmatig 1 cent acties. Zodoende kun je voor 1 cent per minuut naar verschillende bestemmingen in de wereld bellen. De tarieven (juni  ’12) om met je Vectone Mobile te bellen binnen Nederland zijn:

  • Naar een vast nummer binnen Nederland kost 5 eurocent per minuut.
  • Naar een mobiel nummer binnen Nederland kost 15 eurocent per minuut.
  • SMS versturen kost 12 eurocent per sms.
  • Klantenservice bellen is gratis als je met je Vectone nummer belt naar 1244.
  • Voicemail afluisteren kost 9 eurocent per minuut.

 

Het starttarief is bij Vectone 19 eurocent. Vectone heeft net als andere bekende providers ook regelmatig een verdubbeling van het Vectone beltegoed bij elke opwaardering. Bezoek Prepaidzuil.nl regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties van Vectone Mobile of bezoek de Vectone website.

 

Direct je Vectone simkaart met maximaal €15,- beltegoed bestellen kan al voor €7,50 inclusief BTW en verzendkosten, er staat standaard al €7,50 beltegoed op de Vectone simkaart.

 

Na een volledige registratie online via de Vectone site en 5 succesvolle opwaarderingen binnen 2 maanden ontvang je nog eens €7,50 beltegoed.

 

Opwaarderen

Wil je je Vectone Mobile beltegoed opwaarderen dan kan dat eenvoudig en zonder transactiekosten via onze webshop. Je hebt de keuze uit €10 beltegoed van Vectone of €20 beltegoed. De opwaardeercode met de bijbehorende gebruiksaanwijzing word direct naar je opgegeven emailadres gestuurd. Ook kan je op deze manier in het buitenland je Vectone beltegoed opwaarderen.