Vectone beltegoed

Vectone beltegoed is er in €10 beltegoed en €20 beltegoed. Het is eenvoudig je Vectone beltegoed op te waarderen. Dit is mogelijk op 2 manieren de eerste is door in te toetsen op je telefoon: *101*uw opwaardeercode# het is ook mogelijk in te bellen naar 1244 en hier het gesproken menu te volgen.

 

 

Vectone beltegoed opwaarderen

Je Vectone beltegoed is onbeperkt houdbaar als er maar minimaal 1x in 6 maanden gebruik wordt gemaakt van de simkaart. Dit kan door een uitgaand telefoongesprek te voeren, een sms te sturen of je Vectone beltegoed op te waarderen.

 

Vectone opwaarderen in het buitenland is eenvoudig. Dit gaat op dezelfde manier als het normale opwaarderen. Ben je je beltegoed vergeten mee te nemen naar de bestemming of is je beltegoed op? Dan kan je je beltegoed 24/7 online bestellen via onze webshop. Je betaalt dan geen transactiekosten en je ontvangt je Vectone beltegoed direct per mail, zodat je je opwaardeercode altijd kan terugvinden in je inbox van je email.

 

Kosten buitenland

Wil je weten wat je moet betalen voor je gesprek als je buiten Nederland bent? Dan kies je *108* gevolgd door het nummer dat je wilt bereiken en hierna toets je de beltoets in. Het bedrag dat je moet betalen per minuut verschijnt dan automatisch op je display van je mobiele telefoon. Dit is de ‘Smart Roaming’ service van Vectone Mobile.

 

Om je huidige Vectone beltegoed op te vragen dan dien je in te toetsen op je telefoon *101# gevolgd door de beltoets, je huidige Vectone beltegoed verschijnt in je display van je telefoon.

 

Verdubbeling beltegoed

Vectone Mobile heeft regelmatig acties, zo word je Vectone beltegoed vaak verdubbeld bij elke opwaardering. Verder is er regelmatig de actie om tegen een tarief van 1 cent naar vaste nummers in het buitenland te bellen. Voor de huidige acties kan je onze website raadplegen of via de Vectone website.

 

Direct je Vectone beltegoed of je nieuwe Vectone simkaart bestellen kan eenvoudig en snel via onze webshop.